Окупанти стріляють із забороненої зброї, поранені двоє військових

Окупанти стріляють із забороненої зброї, поранені двоє військових

Укрінформ
З початку доби зафіксовано 5 обстрілів позицій Об'єднаних сил, унаслідок яких зазнали поранень двоє українських військових.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, противник обстріляв позиції наших військ 5 разів, два з яких – із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями... Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил дістали поранення", - йдеться у вечірньому зведенні.

Як уточнили у прес-центрі, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти тричі обстріляли позиції українських захисників біля Пісків із мінометів калібру 82 мм, поблизу Водяного - зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів; біля Павлополя - з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Читайте також: Окупанти облаштовують нові вогневі позиції в районі Первомайського

Крім того, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики двічі обстріляли українських військових поблизу Кримського із мінометів калібру 82 мм та протитанкового ракетного комплексу.

"Підрозділи, на які здійснювався вогневий вплив, відповідали противнику зі штатного озброєння, яке не заборонене Мінськими угодами. Втрати противника уточнюються", - наголосили у прес-центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-