На лінії розмежування цілодобово працюють пункти надання допомоги

На лінії розмежування цілодобово працюють пункти надання допомоги

Відео
Укрінформ
На Донеччині продовжують функціонувати пункти надання допомоги населенню, з початку роботи пунктів надано допомогу 89 219 особам.

«На контрольних пунктах в’їзду-виїзду Донеччини продовжують функціонувати пункти надання допомоги населенню... З початку функціонування пунктів зареєстровано та надано допомогу 89 219 особам, з них 6 110 дітей та 17 151 особа літнього віку», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що лінію розмежування щодня перетинають сотні громадян, інколи через велику кількість людей створюються черги. В умовах різкого погіршення погодних умов та зниження температури повітря стає практично неможливо вистояти години у черзі.

Для того, щоб процедура перетину лінії розмежування була максимально комфортною, на кожному КПП в’їзду-виїзду Донецької області - «Мар’їнка», «Майорське», «Новотроїцьке» та «Гнутове» у цілодобовому режимі функціонують пункти надання допомоги.

Читайте також: У пунктах пропуску на Донбасі у чергах стоять 355 авто

У наметах ДСНС громадяни можуть сховатися від дощу або хуртовини, випити гарячого чаю або відпочити у комфортних умовах. Також фахівці Служби порятунку на пункті пропуску проводять з громадянами інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо правил безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Фото: dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-