На Донбасі - дев'ять ворожих обстрілів за день, поранений боєць ЗСУ

На Донбасі - дев'ять ворожих обстрілів за день, поранений боєць ЗСУ

Укрінформ
З початку доби окупанти обстріляли позиції українських військ дев'ять разів, у тому числі п'ять разів – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти обстріляли позиції наших захисників: двічі, з мінометів калібру 120 та 82 мм – в районі населеного пункту Гнутове; зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Павлопіль; двічі, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу селища Піски", - йдеться у повідомленні.

Крім того, опорний пункт підрозділу українських військ в районі населеного пункту Піски був обстріляний з мінометів 120-го калібру.

Зазначається, що у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти двічі обстріляли з мінометів калібру 82 мм українських захисників у районі селища Новотошківське та з ручних і автоматичних станкових гранатометів, а також із великокаліберних кулеметів – позиції українських військових поблизу населеного пункту Хутір Вільний.

Читайте також: На Донбасі зник український військовий

"Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", - повідомили у штабі ООС.

Підрозділи, що обороняються, у відповідь подавляли ворожий вогонь шляхом застосування чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-