Наєв перевірив готовність артилерії, авіації та ВМС в акваторії Азовського моря

Наєв перевірив готовність артилерії, авіації та ВМС в акваторії Азовського моря

Відео
Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив готовність ЗСУ в акваторії Азовського моря.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

“Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв особисто перевірив готовність сил та засобів артилерійської, авіаційної та морської компоненти, що забезпечують контроль за акваторією Азовського моря в районі проведення Операції”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що визначені підрозділи були підняті за тривогою та приступили до виконання завдань. В комплексі тренування відпрацьовувалася взаємодія морського угруповання у складі кораблів Державної прикордонної служби та Військово-Морських Сил України. Їх дії прикривалися з повітря літаками та вертольотами Об’єднаних сил, засобами протиповітряної оборони та артилерією.

Тренування відбулося в складних метеорологічних умовах та при обмеженій видимості.

Як повідомляється, задачею кораблів ВМС України було відбиття нападу умовного противника, в той час як пара вертольотів МІ 24 та пара штурмовиків СУ25, здійснювали їх авіаційне прикриття та умовні атаки на морські цілі противника. Наведення авіації здійснювалося передовими авіанавідниками з катерів берегової охорони.

Читайте також: ОБСЄ буває на Донбасі лише там, де безпечно і немає зброї РФ - Тимчук

“З усіма поставленими завданнями підрозділи впоралися успішно. Артилеристи, військові льотчики, військові моряки та моряки ДПСУ із завданням впоралися та отримали оцінку «готові до виконання завдань за призначенням»”, - підкреслили у штабі ООС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-