Окупанти обстріляли Піски та Водяне із 82-мм мінометів

Окупанти обстріляли Піски та Водяне із 82-мм мінометів

Карта
Укрінформ
Протягом минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували порушення режиму тиші та збройні провокації на лінії бойового зіткнення.

Окупанти декілька разів вели мінометні обстріли по оборонних позиціях підрозділів Об’єднаних сил, повідомив на брифінгу речник Міноборони Дмитро Гуцуляк.

За його словами, на Луганському напрямку зафіксовано один обстріл з боку російсько-окупаційних військ.

“З 21.25, протягом майже півгодини, ворог вів провокаційний обстріл з великокаліберних кулеметів в бік наших оборонців хутора Вільний”, - розповів він.

Гуцуляк наголосив, що на Донецькому напрямку окупанти більш активно порушували режим тиші.

Читайте також: Доба в ООС: дев'ять ворожих обстрілів, проте без втрат чи поранених

“Російсько-окупаційні війська 8 разів вели провокаційні обстріли оборонних позицій захисників України. Після 15.00, протягом півтори години, з невеликою перервою, ворог вів обстріл оборонців Гнутового. Окупанти застосували тут гранатомети різних типів та великокаліберні кулемети. Окрім цього, з напрямку н.п. Пікузи вів вогонь ворожий снайпер. Пізніше, ворог порушував режим тиші з гранатометів та іншого піхотного озброєння в районі н.п. Чермалик, Мар’їнка, Красногорівка. Наші оборонці Пісків та Водяного зафіксували розриви декількох ворожих мін калібру 82 мм”, - зазначив речник Міноборони.

Втрат внаслідок бойових дій протягом минулої доби у складі українських оборонців немає.

Підрозділи Об’єднаних сил застосовували у відповідь чергові вогневі засоби та придушували ворожу активність, заявив Гуцуляк.

Він додав, що від початку цієї доби, станом на 12.00, на лінії бойового зіткнення не зафіксовано жодного обстрілу з боку російсько-окупаційних військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-