Доба в ООС: дев'ять ворожих обстрілів, проте без втрат чи поранених

Доба в ООС: дев'ять ворожих обстрілів, проте без втрат чи поранених

Укрінформ
У смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" противник обстріляв позиції наших військ з великокаліберних кулеметів поблизу населеного пункту хутір Вільний.

Про це повідомили у штабі ООС.

"18 січня російські окупаційні війська дев'ять разів порушили режим припинення вогню. В смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" злочинці двічі обстріляли позиції українських військових в районі населеного пункту Гнутове з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а також зафіксовано роботу ворожого снайпера... Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Сили ООС тренувались відбивати атаки на артилерійські склади

Двічі з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог вів вогонь по нашим позиціям в районі населеного пункту Красногорівка, з гранатометів та стрілецької зброї обстріляв наших військових поблизу селища Водяне.

Також противник вів вогонь по українських захисниках з мінометів калібру 82 мм поблизу селищ Піски та Водяне та з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі міста Мар'їнка та селища Чермалик.

Читайте також: Військові на Донбасі поки жодного разу не застосували Javelin — Порошенко

"Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. За даними розвідки, 18 січня, один окупант загинув. Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав", - наголосили у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-