Сили ООС тренувались відбивати атаки на артилерійські склади

Сили ООС тренувались відбивати атаки на артилерійські склади

Відео
Укрінформ
18 січня за наказом Командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва на артилерійських складах ОТУ «Північ» проведено заняття щодо відбиття нападу на охороняємий об’єкт та прикриття складів від атак з повітря.

Про це повідомив штаб сил ООС.

"Наприкінці заняття вогнеборці однієї з механізованих бригад спільно з підрозділами державної служби з надзвичайних ситуацій за складу ОС провели спільне тренування з гасіння пожежі. Практичне заняття мало на меті відпрацювання алгоритму дій відповідних структур з локалізації та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що може виникнути на військовому об’єкті", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Прикордонники провели навчання по обороні узбережжя біля Маріуполя

В рамках обміну досвідом до тренування залучили начальників служб пожежної безпеки та командирів пожежних підрозділів військових частин, розташованих в смузі відповідальності ОТУ «Північ».

"Особовий склад, залучений до занять, показав добру навченість та злагодженість при відбитті нападу диверсійно-розвідувальних груп, протидії БПЛА та під час виконання завдань у разі виникнення надзвичайної ситуації", - додали у штабі ООС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-