Муженко анонсував у січні семінар із НАТО

Муженко анонсував у січні семінар із НАТО

Укрінформ
Північноатлантичний Альянс надає Україні практичну та ефективну допомогу у підвищенні спроможностей Збройних Сил, зокрема, у вдосконаленні системи військового управління.

Про це у понеділок, 15 січня, у Брюсселі кореспонденту Укрінформу повідомив начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко за підсумками зустрічі із заступником Генерального Секретаря НАТО Роуз Гетемюллер.

Муженко прибув до Брюсселя для участі у заходах Військового Комітету НАТО, який сьогодні розпочав роботу у брюссельській штаб-квартирі Альянсу.

«Технічним питанням стандартизації з НАТО зараз приділяється велика увага. З заступником Генерального секретаря Роуз Гетемюллер ми обговорили питання саме щодо вдосконалення системи управління, виходячи з тих принципів, які є у НАТО. У нас попереду великий шлях у цьому напрямку. Вже у січні ми плануємо проведення семінару з радниками щодо адаптації такої системи управління, реалізації нових підходів, змін у законодавчій базі та вирішення інших пов’язаних з цим питань», - зауважив генерал армії України Віктор Муженко.

Крім того, за його словами, в ході зустрічі були обговорені питання, які стосуються системи логістичного та медичного забезпечення ЗСУ.

Читайте також: Порошенко пообіцяв українській армії стандарти НАТО в 2020

Як вже повідомлялося, в ході візиту до Брюсселя українська військова делегація візьме участь у засіданні Військового комітету НАТО у форматі операційних партнерів місії НАТО в Афганістані «Рішуча підтримка». Крім цього, програмою передбачено проведення низки двосторонніх зустрічей генерала армії України Віктора Муженка з політичним та військовим керівництвом НАТО і начальниками штабів інших країн для обговорення практичних аспектів розвитку військової співпраці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-