Мінрегіон розробив план створення тергромад на тимчасово окупованій Луганщині

Мінрегіон розробив план створення тергромад на тимчасово окупованій Луганщині

Укрінформ
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства разом з обласною ВЦА розробили перспективний план створення ОТГ на тимчасово окупованих територіях Луганської області.

Про це віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Генадій Зубко написав у Facebook.

"Мінрегіон спільно з Луганською обласною ВЦА розробили перспективний план створення ОТГ на тимчасово окупованих територіях Луганської області. Він вже переданий і на затвердження уряду", - написав Зубко.

Читайте також: У Краматорську підписали перший на Донеччині договір між тергромадами

За його словами, важливо, щоб люди на тимчасово окупованих територіях також бачили свою перспективу розвитку. "Реформа децентралізації - це зміна якості життя. І люди там мають чітко знати, що у них теж є майбутнє – стабільний цивілізований розвиток у мирній державі. Ми точно хочемо бачити на мапі України такі громади, як Алчевська, Довжанська, дуже хочемо бачити Луганську ОТГ – такими ж успішними у перспективі, як і всі інші громади на території держави", - наголосив урядовець.

Він додав, що успішні приклади вже є на Донбасі, і назвав історією успіху Новопсковську селищну ОТГ на Луганщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-