На період свят ЗСУ посилюють охорону складів

На період свят ЗСУ посилюють охорону складів

Укрінформ
У Збройних силах України на період новорічних та різдвяних свят визначили алгоритм дій для першочергового посилення створених угруповань військ в разі загострення обстановки в зоні проведення Операції об'єднаних сил, а також посилено охорону складів.

Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту Укрінформу повідомили в прес-службі Міноборони.

“Створені резерви для посилення сил і засобів, які залучені до охорони складів, місць зберігання боєприпасів та інших матеріальних засобів, у тому числі в районі проведення ООС”, - заявили в МОУ.

Зазначається, що з метою забезпечення проведення новорічних та різдвяних свят, у Збройних силах України: визначено склад та уточнено терміни готовності резервів, сил і засобів, призначених для першочергового посилення створених угруповань військ в разі загострення обстановки. "Визначено склад сил і засобів, які залучаються до бойового чергування з протиповітряної оборони та інших визначених завдань”, - повідомили в міністерстві.

Читайте також: Біля кордонів України залишається 53 тисячі військових РФ - Міноборони

Крім того, погоджено склад чергових змін, які залучаються до виконання завдань на пунктах управління Збройних сил, та посилено охорону складів і місць зберігання боєприпасів.

Раніше міністр оборони України Степан Полторак заявляв, що Російська Федерація накопичила потужне військове угруповання уздовж кордону із Україною, і це свідчить про те, що РФ не відмовилася від спроб її захопити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-