Авдіївська лікарня отримала гуманітарну допомогу на 200 тисяч

Авдіївська лікарня отримала гуманітарну допомогу на 200 тисяч

Фото
Укрінформ
Для Авдіївської центральної міської лікарні військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил передали гуманітарну допомогу медичного призначення на загальну суму близько 209 тис грн.

Про це повідомляє прес-служба штабу операції Об’єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

“Військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил передали гуманітарну допомогу медичного призначення до Авдіївської центральної міської лікарні. Серед переданого: ліжка, матраци, термодинамічний посуд, апарати для масажу та інше необхідне устаткування. Загальна вартість гуманітарної допомоги становить майже 209 000 гривень”, — йдеться в повідомленні.

Авдіївській лікарні передали гуманітарну допомогу на 200 тисяч

Захід відбувся в рамках стратегічної гуманітарної ініціативи «Допомога Схід» за підтримки асоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» та Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України.

Читайте також: “Альбумін“ безоплатно отримають чотири регіони України

Зазначається, що загалом за сім місяців роботи програми «Допомога Схід» для медичних та геріатричних закладів, будинків інвалідів Донецької та Луганської областей передано медичне обладнання, меблі, гігієнічні засоби, одяг для лікарів, інвалідні візки та інші необхідні лікарям та хворим речі на суму понад 2,8 млн грн.

Фото: facebook.com/pressjfo.news

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-