РНБО збереться на засідання для обговорення воєнного стану

РНБО збереться на засідання для обговорення воєнного стану

Оновлено
Укрінформ
У середу, 26 грудня, заплановано засідання Ради національної безпеки і оборони України щодо завершення дії указу Президента про запровадження воєнного стану.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в прес-службі РНБО.

"Засідання відбудеться сьогодні, після завершення о 14.00 дії указу Президента", - поінформували в прес-службі.

Водночас в РНБО не уточнили час початку засідання.

Читайте також: Правда про те, як Україна пережила “жахи” воєнного стану

Нагадаємо, воєнний стан був запроваджений із 14.00 26 листопада 2018 року строком на 30 діб - до 14.00 26 грудня 2018 року - згідно з указом Президента Петра Порошенка “Про запровадження воєнного стану в Україні” в десяти областях України: Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Донецькій, Запорізькій і Херсонській, а також у внутрішніх водах України Азово-Керченської акваторії.

Воєнний стан запровадили у відповідь на агресивні дії Росії 25 листопада у Керченській протоці, коли російські кораблі обстріляли та захопили три українські судна та 24 українських моряків.

Підконтрольний Росії «суд» в окупованому Криму заарештував на два місяці всіх захоплених українських моряків та звинуватив їх у "незаконному перетині російського кордону". Всіх військовополонених доставили з Криму до московських СІЗО "Лефортово" та "Матросская тишина".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-