Українська армія має найвищий рівень довіри з-поміж усіх держінституцій — Порошенко

Українська армія має найвищий рівень довіри з-поміж усіх держінституцій — Порошенко

Укрінформ
Українська армія має найвищий рівень довіри населення з-поміж усіх державних інституцій та є гарантом суверенітету й незалежності України.

Про це заявив Президент Петро Порошенко на церемонії нагородження військовослужбовців з нагоди Дня Збройних сил України, який відзначатиметься 6 грудня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Армія, збройні сили мають найвищий рівень довіри серед усіх державних інституцій. Наші Збройні сили — це заслуга воїнів і ще мільйонів українців-патріотів, які зробили неймовірне: за такий короткий термін - менш ніж за п’ять років - збудували армію, можливо, одну із найсильніших у Європі, і зупинили російського агресора”, - підкреслив Президент.

Він також зазначив, що саме українське військо є надійним гарантом суверенітету, територіальної цілісності, незалежності Української держави й гарантом безпеки громадян.

Водночас Порошенко наголосив, що ЗСУ і надалі посилюватимуть бойовий потенціал, у тому числі й завдяки надходженню до бойових частин сучасного нового та модернізованого озброєння й техніки.

Читайте також: Українська армія має найвищий рівень довіри з-поміж усіх держінституцій — Порошенко

“Держава і надалі робитиме все можливе для покращення забезпеченості нашого українського війська сучасною, модернізованою технікою та озброєнням, але прошу вас розуміти, що ми працюємо в умовах дуже обмеженого фінансового ресурсу, кожна копійка платника податку сьогодні по змозі спрямовується в сектор оборони і безпеки”, - сказав глава держави.

За його словами, кількість навчань та заходів підготовки військовослужбовців, які були проведені у 2018 році, є безпрецедентною. У цьому контексті Президент висловив задоволення рівнем взаємодії, який демонструють учасники маневрів.

Порошенко переконаний, що на кожен агресивний крок ворога в української армії “готова жорстка, оперативна, рішуча і професійна відповідь”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-