На пунктах пропуску на Донбасі за добу

На пунктах пропуску на Донбасі за добу "завернули" 34 особи — штаб ООС

Укрінформ
За минулу добу на підконтрольну Україні територію прослідувало близько 17 тисяч громадян та понад 2 тисячі авто, відмовлено у пропуску 34 особам.

Про це під час брифінгу повідомив речник штабу ООС Олексій Жуганов.

«За вчорашній день на підконтрольну Україні територію прослідувало майже 17 тисяч осіб та понад 2 тисячі транспортних засобів. У пропуску через лінію розмежування, з різних причин, відмовлено 34-м особам. Зафіксовано один факт використання документів, виданих окупаційною владою», — поінформував Жуганов.

Він також зазначив, що правоохоронцями було виявлено контрабанду на загальну суму понад 137 тис. грн, три факти використання підроблених документів та одну спробу давання хабара.

Згідно з оприлюдненою статистикою, поліцією на території Донецької та Луганської областей розкрито 9 крадіжок, 6 фактів незаконного обігу наркотиків, із незаконного обігу вилучено два ручних протитанкових гранатомети, чотири протипіхотні міни, чотири гранати Ф-1 та ін.

Читайте також: У пунктах пропуску на Донбасі в чергах - 245 авто

Українською стороною СЦКК спільно з СММ ОБСЄ, за інформацією речника штабу ООС, здійснено контроль за виконанням ремонтних робіт на водогоні Попасної та відновлювальних робіт на лініях електропередачі свердловин Петрівського водозабору, що на Луганщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-