Ескалації на Азові: Наєв назвав Маріупольський напрямок пріоритетним

Ескалації на Азові: Наєв назвав Маріупольський напрямок пріоритетним

Укрінформ
Командувач ООС Сергій Наєв під час зустрічі з президентом Парламентської асамблеї НАТО Расою Юкнявічене та Головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм заявив, що Маріупольський напрямок є одним з головних для підготовки до протидії російським окупантам у разі ескалації в Азовському морі.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

«Під час спілкування командувач Об'єднаних сил підкреслив, що Маріупольський напрямок сьогодні є одним з найважливіших у контексті створення передумов для протидії російським окупантам у їхніх намаганнях посилити ескалацію на Азовському морі. Він зазначив, що основним компонентом гарантії миру та безпеки на Сході були і залишаються саме Об'єднані сили», - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією, Наєв розповів про завдання, характер, особливості операції об'єднаних сил та обговорив з високими гостями безпекову ситуацію в регіоні.

Читайте також: Україна де-факто перетворилася на східний фланг НАТО - Порошенко

Як повідомлялося, Голова Верховної Ради України Андрій Парубій та президент Парламентської асамблеї НАТО Раса Юкнявічене перебувають у районі проведення операції Об'єднаних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-