Українські сапери перемогли на змаганнях Ardent Defender-2018

Українські сапери перемогли на змаганнях Ardent Defender-2018

Фото
Укрінформ
Військовослужбовці Центру розмінування Головного управління оперативного забезпечення ЗСУ перемогли в навчаннях Ardent Defender-2018, які відбулися в Канаді.

Про це повідомляє прес-центр Міноборони.

"Метою міжнародних навчань, участь у яких узяли військовослужбовці з понад 20 країн, було відпрацювання повного циклу протидії загрозам від вибухових пристроїв у комбінованому, міжвідомчому, багатонаціональному та громадському середовищі, фокусування на ефективне управління на оперативному і тактичному рівнях, максимальному зменшенні загрози від вибухонебезпечних предметів у контексті операцій з підтримання миру", - інформує Міноборони.

Читайте також: Українські десантники взяли “срібло” на військових змаганнях у Британії

За словами начальника Центру розмінування полковника Володимира Родікова, крім великої кількості учасників заходу, які впродовж 3 тижнів ділилися своїм досвідом в галузі розмінування, навчання Ardent Defender-2018 приваблювало тим, що тут пропонувалось детальне, реалістичне й усеосяжне тренування в усіх аспектах протидії вибуховим загрозам.

Українські сапери перемогли на змаганнях Ardent Defender-2018 / Фото: www.mil.gov.ua

За результатами змагань колективним рішенням суддів переможцями було визнано українських саперів, повідомляє Міноборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-