СЦКК показала наслідки обстрілу Водяного

СЦКК показала наслідки обстрілу Водяного

Фото
Укрінформ
Група офіцерів української сторони СЦКК, яка прибула на місце обстрілу населеного пункту Водяне, з’ясувала, що вогонь вівся з населених пунктів Пікузи та Азов.

Про це повідомляється на сторінці ООС у Facebook.

"Збройні формування Російської Федерації продовжують нехтувати безпекою, життям та здоров'ям цивільного населення. 1 жовтня бойовики здійснили обстріл населеного пункту Водяне, застосувавши заборонену Мінськими угодами артилерію калібрів 152 мм та 122 мм. Групою офіцерів української сторони СЦКК, які прибули на місце обстрілу, з’ясовано, що вогонь вівся з напрямків населених пунктів Пікузи та Азов", - йдеться у повідомленні.

У звіті зазначається, що на місці обстрілу виявлено одинадцять вирв від влучання снарядів калібру 122 мм та одну вирву - від снаряду калібру 152 мм. Внаслідок влучання 122 мм снарядів зруйнована будівля та пошкоджений контейнер.

Читайте також: ООС: окупанти здійснили вогневий наліт на житловий сектор Водяного

Потерпілих серед військовослужбовців та цивільного населення не зафіксовано. Боєприпасів, що не вибухнули, не виявлено.

"Бойовики вкотре продемонстрували свої злочинні наміри дестабілізувати обстановку на лінії розмежування шляхом грубого порушення режиму припинення вогню. Причому, в ролі цілей для застосування ними важких озброєнь все частіше виступають мирні населені пункти та об’єкти цивільної інфраструктури", - наголосили в СЦКК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-