Дрон ОБСЄ зафіксував біля Золотого вогневі позиції окупантів

Дрон ОБСЄ зафіксував біля Золотого вогневі позиції окупантів

Укрінформ
Українська сторона СЦКК зафіксувала чергові порушення Мінських домовленостей з боку збройних формувань РФ, зокрема, безпілотник ОБСЄ на ділянці розведення поблизу Золотого виявив ознаки облаштування окупантами вогневих позицій.

Про це йдеться у повідомленні СЦКК на сайті Міноборони.

"Відповідно до звіту Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ від 24 вересня на тимчасово окупованих територіях у Саханці зареєстровано два 82-мм міномети 2Б14 "Поднос", встановлених на облаштованій позиції з боєприпасами, підготовленими до використання. Це є прямим порушенням встановлених ліній відведення та ознакою підготовки бойовиків до чергової провокації. Крім того, БПЛА СММ ОБСЄ на ділянці розведення поблизу Золотого виявив ознаки облаштування бойовиками вогневих позицій, що є прямим порушенням комплексу заходів з виконання Мінських угод", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: У штабі ООС уточнили: вибух "Молота" поранив двох бійців

Бойовики продовжують перешкоджати діяльності патрулів СММ ОБСЄ на тимчасово окупованих територіях і не надали представникам СММ ОБСЄ доступ для проведення моніторингу у районах населених пунктів Заїченко, Безіменне, Вознесенівка та Новоласпа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-