Навчання “Західна фортеця”: на кордоні готуються до екстрених ситуацій

Навчання “Західна фортеця”: на кордоні готуються до екстрених ситуацій

Фото
Укрінформ
Прикордонники в рамках комплексних навчань «Західна фортеця-2018» на практиці відпрацювали порядок дій у разі зміни обстановки на державному кордоні та під час виникнення нестандартних ситуацій у пунктах пропуску.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"У Державній прикордонній службі України триває активна фаза комплексних навчань «Західна фортеця-2018», які розпочалися 19 вересня 2018 року на західній ділянці державного кордону... На практиці охоронці кордону відпрацювали порядок дій у разі зміни обстановки на державному кордоні та під час виникнення нестандартних ситуацій в пунктах пропуску", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Британія до кінця року розширить військову присутність в Україні

Учасники навчань особливу увагу приділили також заняттям з тактичної медицини щодо надання домедичної допомоги в екстремальних умовах.

До заходу залучені резерви голови Держприкордонслужби, кінологічні підрозділи та окремі сили оперативного реагування. Крім того, під час навчань буде уточнено взаємодію з іншими правоохоронними органами та порядок спільних дій.

Комплексні навчання «Західна фортеця-2018» спрямовані на перевірку бойової готовності підрозділів, їх злагодження та відпрацювання різних сценаріїв реагування на нестандартні ситуації на державному кордоні України.

Навчання “Західна фортеця-2018”

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-