Українські інженери модернізували БТР-60ПБ за стандартами НАТО

Українські інженери модернізували БТР-60ПБ за стандартами НАТО

Фото
Укрінформ
Київська компанія “КОРТ” спільно з Центральним бронетанковим управлінням та у взаємодії з представниками командування Сухопутних військ ЗCУ завершили модернізацію бронетранспортеру БТР-60ПБ.

Про це йдеться у повідомленні Сухопутних військ у Facebook.

"За рахунок застосування сучасних бронелистів європейського виробництва та технологічних рішень інженерів компанії “КОРТ” вдалося посилити бронювання машини без суттєвого збільшення її ваги. Модернізований зразок БТР-60 МК отримав два надійних та економічних дизельних двигуни CUMINS, що дозволяють обмежитись мінімальними втручаннями у штатну трансмісію машини та забезпечують відмінні ходові та експлуатаційні показники", - підкреслюється в повідомленні.

Українські інженери модернізували БТР-60ПБ за стандартами НАТО

На БТР-60МК буде застосовуватись новий бойовий модуль розробки інженерів ДП “Миколаївський бронетанковий завод”. Цей модуль матиме дубльовані канали наведення та прицілювання і буде здатен забезпечувати виконання вогневих завдань вдень та в ночі. В штатному режимі модуль керуватиметься за допомогою електронної системи наведення, в тому числі, в разі необхідності, і дистанційно. Також, в разі виходу з ладу основної системи наведення, модуль можна буде перевести в режим ручного керування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-