З середини вересня ворог знизив інтенсивність застосування мінометів - Наєв

З середини вересня ворог знизив інтенсивність застосування мінометів - Наєв

Укрінформ
Командувач об'єднаних сил генерал-лейтенанта Сергій Наєв 17 вересня зустрівся з командою СММ ОБСЄ на чолі з Александром Хугом.

Про це повідомляє прес-служба ООС.

"В ході зустрічі Командувач об'єднаних сил звернув увагу на те, що ворог, приховуючи свою діяльність в районах Новоазовськ, Заїченко, Верхньошироківське на Маріупольському напрямку та в Леонове й Ізварине, що наближені до державного кордону з Росією, забороняє відвідування патрулями ОБСЄ зазначених районів", - зазначається у повідомленні.

Генерал-лейтенант Сергій Наєв зауважив, що ворог із початком вересня збільшив застосування важкого озброєння проти військових частин Об'єднаних сил, але, усвідомивши марність своїх намірів та відчувши на собі адекватне реагування з боку українських захисників, із середини поточного місяця значно знизив інтенсивність застосування мінометів.

Читайте також: Бойовики не припиняють порушувати "шкільне перемир'я": 21 обстріл за добу

Командувач об'єднаних сил обговорив подальші кроки щодо продовження робіт із відновлення важливих об'єктів, що стало можливим завдяки встановленню режиму тиші на Донецькому та Маріупольському напрямках.

Фото: facebook.com/pressjfo.news

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-