РосТБ знімає, як окупанти відпрацьовують

РосТБ знімає, як окупанти відпрацьовують "хімічну тривогу" - розвідка

Укрінформ
Командування російсько-окупаційних військ в екстреному порядку проводить заняття своїх підрозділів із застосуванням хімзахисту, які знімають російські канали.

Про це повідомив на брифінгу у четвер речник Міністерства оборони полковник Максим Праута з посиланням на інформацію Головного управління розвідки МОУ.

"Командування російсько-окупаційних військ в екстреному порядку посилює підготовку з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ до дій із застосуванням хімічної зброї та в умовах погіршення екологічної обстановки. У підрозділах противника проводились заняття з виконання особовим складом заходів по тривозі у засобах хімічного захисту, відпрацьовувались дії в умовах радіаційного та хімічного забруднення навколишнього середовища", - сказав речник.

За його словами, 5 вересня до з’єднань і частин окупаційних військ було доведено сигнал «хімічна тривога». До з’єднань і частин бойовиків також прибули спеціальні знімальні групи російських пропагандистів для підготовки відеоматеріалів щодо дій особового складу в умовах екологічної кризи.

Читайте також: Вбивство Захарченка: Порошенко в ООН порушить питання слідчих РФ на Донбасі

"Завчасно відзняті у ході навчальних занять і змонтовані матеріали у разі виникнення з вини окупантів екологічної кризи у регіоні можуть бути використані російськими ЗМІ для дезінформації суспільства та дискредитації дій Об’єднаних сил", - наголосив речник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-