Військові сапери ООС розміновують Новолуганське

Військові сапери ООС розміновують Новолуганське

Фото
Укрінформ
Поблизу селища Новолуганське Бахмутського району на Донеччині розпочалась перевірка та розмінування місцевості, де заплановано проведення ремонтних робіт на інженерних мережах.

Про це повідомляє штаб ООС.

"Для перевірки місцевості на наявність вибухонебезпечних предметів було направлено групу розмінування зі складу Об’єднаних сил. Прибувши на місце, військові сапери обгородили та позначили безпекову зону, зону проведення робіт, ділянку для збору знайдених вибухонебезпечних предметів. Рішення про початок робіт у цій місцевості було прийнято напередодні, під час зустрічі командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва з представниками громади та органів місцевого самоврядування селища Новолуганське", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Розмінування Донбасу: законопроект внесуть у Раду на початку вересня

Однією з основних проблем, озвучених на зустрічі, стали труднощі в ремонті водогону, який сполучає каналізаційний колектор населеного пункту з очисними спорудами неподалік від селища. Прорив стався на замінованій ділянці в кількох сотнях метрів від позицій російських окупаційних військ.

Військові виявили місце прориву водогону та розпочали обстеження шляхів під’їзду інженерної техніки та ділянки проведення ремонту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-