Австрія виділить ще мільйон євро допомоги жителям Донбасу - канцлер

Австрія виділить ще мільйон євро допомоги жителям Донбасу - канцлер

Укрінформ
Австрія виділить ще 1 млн євро міжнародному благодійному фонду "Карітас України" для надання гуманітарної допомоги постраждалим на Донбасі.

Про це заявив федеральний канцлер Австрії Себастіан Курц на спільному брифінгу з Президентом України Петром Порошенком у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми з Президентом (Порошенком - ред.) говорили також і про необхідність надавати гуманітарну допомогу (жителям Донбасу - ред.). Я почав це робити як міністр закордонних справ, і ми будемо продовжувати це і зараз. Австрійська Респубілка і надалі надаватиме кошти для підтримки людей на сході України, і ми погодилися надати ще 1 млн євро організації "Карітас", яка буде надавати допомогу і робитиме принаймні невеликий внесок у зменшення горя на сході України", - сказав Курц.

Читайте також: Україна пропонує Австрії взяти шефство над населеним пунктом Донбасу

"Карітас України" – гуманітарна неурядова організація, яка надає допомогу потребуючим незалежно від релігії, національності або соціального статусу, та є членом міжнародної конфедерації Caritas Internationalis.

Організація об'єднує національні офіси в Києві та Львові і більш ніж 27 регіональних організацій, розташованих у різних регіонах України.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-