У вбивстві Захарченка вже

У вбивстві Захарченка вже "зізналися" четверо людей - Лисянський

Укрінформ
В окупованому Донецьку бойовики затримали 14 осіб, обвинувачуючи їх в підготовці замаху на свого ватажка Олександра Захарченка. Четверо затриманих під тортурами зізналися в співпраці з Україною.

Про це з посиланням на своє джерело в Донецьку повідомляє в Facebook представник уповноваженого Верховної Ради з прав людини Павло Лисянський.

"За усіма арештами і затриманнями людей в Донецьку і ОРДО після смерті Захарченка стоїть оперативний штаб «МДБ ДНР», який було створено для «розслідування» смерті Захарченка. Зараз вони стверджують про 2 диверсійно-розвідувальних групи. І вже заявили про український слід. Зараз у них проходять по цій ДРГ 14 осіб. За інформацією джерела, четверо вже зізналися в співпраці з Україною, але це фейк. Свідчення вибивали», - написав Лисянський.

За його інформацією, донецьким "гебешникам" поставлено завдання після сьогоднішнього похорону Захарченка оголосити громадськості про успішне завершення розслідування справи.

Лисянський додав, що адвокатів і родичів в СІЗО Донецька не допускають. Зв'язок в місцях позбавлення волі «ДНР» глушиться.

Читайте також: Ватажка "ДНР" Захарченка ховають у закритій труні

Пізніше також з'явилася інформація, що в Донецьку майже не залишилося людей, окрім поліції і військових, в стані повної бойової готовності. Місцеві силовики відкрили пропуск у бік РФ, а потім і підконтрольній, уряду території України, але тих, хто виїжджає, перевіряють дуже ретельно.

Як повідомлялося, 31 серпня увечері в окупованому Донецьку під час вибуху в ресторані "Сепар" був смертельно поранений "глава ДНР" Олександр Захарченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-