У пунктах пропуску на Донбасі в чергах - 150 авто

У пунктах пропуску на Донбасі в чергах - 150 авто

Укрінформ
У п'ятницю на пунктах пропуску на лінії зіткнення перебували в черзі 150 автомобілів. Наразі через КПВВ «Майорське» не здійснюють пропускні операції через регулярні обстріли з боку російсько-окупаційних військ.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби

"Сьогодні зранку у контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об'єднаних сил, на в'їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: «Мар'їнка» - 0/50; «Новотроїцьке» - 40/20; «Гнутове» - 15/25", - йдеться у повідомленні.

У Держприкордонслужбі нагадали, що відучора через регулярні обстріли припинено функціонування КПВВ «Майорське», де наразі не здійснюються пропускні операції осіб та транспортних засобів.

"Причиною закриття КПВВ стали російсько-окупаційні війська, які весь час демонструють своє нехтування гуманітарними потребами, здоров'ям та життям мирних українських громадян, які змушені перебувати під тимчасовою окупацією та постійно перетинати лінію розмежування у КПВВ", - наголосили в Держприкордонлсужбі.

Читайте також: Пункт пропуску “Майорське” закрили через регулярні обстріли бойовиків

Загалом упродовж минулої доби через КПВВ, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, прослідувало 49,5 тисячі осіб та 6,5 тисячі транспортних засобів: «Майорське» – 10576 осіб та 1286 транспортних засобів; «Мар’їнка» – 11716 осіб та 2113 транспортних засобів; «Новотроїцьке» – 10357 осіб та 2108 транспортних засобів; «Гнутове» – 4755 осіб та 1058 транспортних засобів; «Станиця Луганська» – 12187 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-