Штаб ООС показав наслідки обстрілу окупантами Зайцевого

Штаб ООС показав наслідки обстрілу окупантами Зайцевого

Фото
Укрінформ
Російсько-терористичні війська 21 серпня з міномету та станкового протитанкового гранатомету обстріляли житлові квартали Зайцевого Донецької області.

Українська сторона СЦКК зафіксувала руйнування, повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Збройні формування Російської Федерації продовжують порушувати режим припинення вогню, застосовуючи важкі озброєння, заборонені Мінськими угодами. При цьому все частіше під обстріли потрапляють населені пункти", - зазначають у штабі.

Так, 21 серпня здійснено обстріл населеного пункту Зайцеве із застосуванням міномету калібру 82 мм та станкового протитанкового гранатомета СПГ-9.

Читайте також: Бойовики прицільно обстрілюють сили ООС, штаб назвав "гарячі точки"

"Близько 19.20 мешканці Зайцевого повідомили про влучання боєприпасів, пошкодження та загорання будівель житлового сектору", - йдеться у повідомленні.

Представники української сторони СЦКК прибули на місце обстрілу та зафіксували, що внаслідок прямого влучання чотирьох мін калібру 82 мм повністю зруйновано літню кухню та господарчу будівлю з погребом громадянки Белашевої, яка мешкає за адресою: вул. Попова, 46. А внаслідок влучання пострілів СПГ спричинено вигорання залишків зазначених будівель.

Окупанти обстріляли житлові райони Зайцевого / Фото: Facebook

Боєприпасів, що не вибухнули, не виявлено. Постраждалих серед цивільного населення немає.

СЦКК повідомляє, що це - вже 7 випадок обстрілів населених пунктів та об’єктів цивільної інфраструктури за останню декаду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-