Вдова бійця АТО передала на передову 750 кілограмів продуктів

Вдова бійця АТО передала на передову 750 кілограмів продуктів

Фото
Укрінформ
Голова благодійної організації "Кіровоградський обласний благодійний фонд соціальних гарантій учасників та ветеранів АТО" Ірина Коновалова передала для бійців батальйону "Святослав" в зону проведення операції Об'єднаних сил 750 кілограмів польових продуктових наборів. 

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Кіровоградській області.

Жінка пояснила, що свою справу присвячує пам’яті загиблого в зоні АТО чоловіка Сергія Коновалова. 

Вдова бійця АТО передала на передову продуктові набори / Фото: kg.npu.gov.ua

“Роблю це з перших днів АТО, продовжую тепер. Ще й надто, з деяких пір вважаю це справою свого життя і присвячую світлій пам’яті мого чоловіка – Сергія Миколайовича Коновалова, підполковника Збройних сил, заступника командира 42-го полку. Він пройшов Іловайський котел, побував і зміг вирватися з полону, був поранений і після цього продовжив службу у 23-му батальйоні ЗСУ. Через пережиті випробування і хворобу він пішов в інший світ, а зараз продовжують самовіддано обороняти Вітчизну його побратими. Я живу і працюю в пам’ять про нього, заради єдиної мети – підтримати наших бійців, які мають повернутися додому живими та неушкодженими, і обов’язково переможцями”, – підкреслила Коновалова.

Читайте також: Військові медики США і Канади відвідали госпіталь у районі проведення ООС

За словами заступника очільника поліції області Руслана Горяченка, важливий вантаж найближчим часом буде відправлено до місця призначення, і працівники роти патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» зможуть отримати продукти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-