"Так ось яка ти, “Богдана”: у мережі показали українську 155-мм САУ

Фото
Укрінформ
Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець опублікував фотографію нової української 155-мм самохідної артилерійської установки (САУ) “Богдана”.

Фото опубліковано на сторінці військового експерта у Facebook.

“Так ось яка ти, “Богдана”, - написав Згурець, опублікувавши фото переміщення затентованої  САУ.

Згодом було опублікувано і фото “Богдани” без тенту.

У коментарі кореспонденту Укрінформу,  Згурець повідомив, що фото САУ “Богдана” зроблено на полігоні в Озерному Житомирської області, де сьогодні відбувалася демонстрації гаубиці представникам військово-політичного  керівництва країни. Саме цей зразок братиме участь у військовому параді в День Незалежності 24 серпня. 

Читайте також: “Слава Україні! – Героям слава!”: чому ми чекали цього чотири роки і чому дочекалися

“Сьогодні був перший показ цієї 155-мм гаубиці, яка братиме участь у параді. Зараз тривають випробування, її зняли з випробувань для демонстрації, і після параду вони продовжаться”, - повідомив експерт.

Як повідомлялося, цього року під час урочистого військового параду на честь Дня Незалежності у Києві відбудеться проходження механізованої колони у складі 250 одиниць техніки. Продемонструють нові зразки озброєння та техніки ЗСУ, які вже прийняті та наявні у війську, а також перспективні, що проходять державне випробування. Механізована колона тренується на аеродромі Озерне поблизу Житомира.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-