Турчинов про підвищення зарплат: Спочатку контрактникам, потім - чиновникам

Турчинов про підвищення зарплат: Спочатку контрактникам, потім - чиновникам

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявляє, що гідне грошове забезпечення військовослужбовців має бути пріоритетом для держави. 

На цьому він наголосив під час перебування в районі проведення операції Об'єднаних сил, повідомляє прес-служба РНБО.

Зокрема, як зазначається в повідомленні, під час наради з керівництвом Міністерства оборони, командуванням ООС, керівниками Державної прикордонної служби, Національної поліції та Національної гвардії обговорювалося питання покращення матеріально-технічного забезпечення військовослужбовців ЗСУ та інших силових структур, що, за словами Турчинова, необхідно для збереження професійного ядра армії та надійного захисту України.

Секретар РНБО наголосив, що фінансове забезпечення солдат-контрактників і офіцерів «має пріоритетно зростати у порівнянні із зарплатами чиновників та інших отримувачів бюджетних коштів». 

Читайте також: На Львівщині стартував другий етап будівництва гуртожитків для контрактників

«Зараз відбувається формування бюджету на наступний рік, і, відповідно, підготовка Радою національної безпеки і оборони оборонного бюджету країни, де це питання повинно бути чітко відображено», - сказав Турчинов, додавши, що сподівається на підтримку Верховною Радою оборонного бюджету країни на 2019 рік.

Як повідомлялося, в Міністерстві оборони виступають за збільшення з 1 жовтня 2018 року мінімального грошового забезпечення рядовому складу – до 9 тис. грн, а офіцерському складу – до 15,3 тис. грн.

Фото: @Апарат РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-