Бойовики обстріляли Золоте та Красногорівку - Міноборони

Бойовики обстріляли Золоте та Красногорівку - Міноборони

Карта
Укрінформ
Протягом минулої доби російсько-окупаційні війська, порушуючи "хлібне перемир’я", обстріляли цивільну інфраструктуру населених пунктів на лінії розмежування —  Золоте-4 та  Красногорівка.

Про це заявив на брифінгу представник прес-центру Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У порушення усіх моральних та людських норм учора зранку, близько 09.00, з боку окупованої Старомихайлівки терористи російсько-окупаційних військ здійснили обстріл м. Красногорівка, застосовуючи стрілецьке озброєння. Внаслідок чергового терористичного акту з боку російсько-окупаційних військ поранено цивільного громадянина, який знаходився на той час на подвір’ї свого будинку по вул. Чайковського, 6", - сказав речник.

Він додав, що окрім цього, вчора вночі, після 02.30, зі станкового протитанкового гранатомету російські окупанти здійснили обстріл н.п. Золоте-4 з боку окупованого Золоте-5. Постраждалих внаслідок обстрілу серед цивільного населення немає, пошкоджено будинки по вул. Затишна та Студентська.

За словами речника, українські військовослужбовці, які входять до складу підрозділів Об’єднаних сил, надають допомогу цивільному населенню, яке постраждало внаслідок обстрілів з боку російсько-окупаційних військ.

Гуцуляк повідомив, що протягом минулої доби на Луганському напрямку зафіксовано 3 прицільних ворожих обстріли. З гранатометів різних типів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська вели провокаційні обстріли опорних пунктів підрозділів Об’єднаних сил поблизу н.п. Оріхове, Кримське та Новолуганське.

Читайте також: Доба в ООС: найгарячіше - на Маріупольському напрямку

На Донецькому напрямку зафіксовано 17 прицільних обстрілів з боку російсько-окупаційних військ. З гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти вели провокаційний вогонь по Українським захисникам в районі н.п. Водяне, Широкине, Лебединське, Авдіївка, Гнутове, Опитне, Богданівка та Павлопіль.

Унаслідок ворожих обстрілів протягом 10 липня втрат серед українських військових немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-