Доба в ООС: найгарячіше - на Маріупольському напрямку

Доба в ООС: найгарячіше - на Маріупольському напрямку

Укрінформ
Ситуація у зоні операції Об’єднаних сил минулої доби залишалася контрольованою.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу ООС.

“Російські окупаційні війська майже по всій лінії зіткнення відкривали прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. За добу противник 20 разів порушував встановлене перемир’я”, - йдеться у повідомленні.

На Луганському, Попаснянському та Свідлодарському напрямках спостерігалася незначна ворожа активність. Російські найманці тричі обстріляли позиції Об’єднаних сил у районах населених пунктів Кримське, Оріхове та Новолуганське.

На Донецькому напрямку ворог із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї турбував захисників Авдіївки та Опитного.

Найгарячішою залишалася ситуація на Маріупольському напрямку. Там противник із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 14 разів прицільно провокував українських військовослужбовців на вогонь у відповідь. Під вогонь окупантів потрапили позиції Об’єднаних сил біля Водяного, Лебединського, Широкиного, Гнутового, Павлополя та Богданівки.

Читайте також: Бойовики чотири рази порушили «хлібне перемир’я» – штаб ООС

Упродовж поточної доби бойовики російських окупаційних військ п’ять разів порушили режим припинення вогню переважно з великокаліберних кулеметів та гранатометів на Світлодарському та Донецькому напрямках противник обстрілював позиції українських захисників біля Новолуганського, Мар’їнки, Красногорівки та Авдіївки.

Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

За даними розвідки, у результаті підриву на вибуховому пристрої один окупант загинув, двоє поранені.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-