Об'єднані сили готові до різного роду і способу ведення бойових дій - Наєв

Об'єднані сили готові до різного роду і способу ведення бойових дій - Наєв

Укрінформ
Політико-дипломатичний шлях деокупації Донбасу зараз пріоритетний, однак, у разі необхідності, Об'єднані сили готові у повному обсязі виконати усі поставлені завдання.

На цьому наголосив в інтерв’ю інтернет-порталу “Obozrevatel” командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв.

“Політико-дипломатичний шлях деокупації Донбасу зараз пріоритетний. Об'єднані сили неухильно дотримуються Мінських домовленостей. Однак, у разі необхідності, ми у повному обсязі виконаємо свої завдання. Об'єднані сили до цього завжди готові”, - сказав він.

Командувач ООС підкреслив, що так чи інакше, окуповані нині райони Донецької і Луганської областей будуть звільнені - “цього чекає і Донбас, і вся Україна. Окупантам немає і не буде місця на нашій землі”.

Читайте також: Командувач ООС нагородив військових за звільнення Золотого-4

Наєв нагадав, що Президент України - Верховний головнокомандувач ЗСУ Петро Порошенко чітко заявив, що вбачає звільнення Донецької і Луганської областей, у межах, визнаних міжнародним співтовариством, - політико-дипломатичним шляхом. “А я, як командувач Об'єднаних сил, повинен створити настільки сильні ОС, щоб у жодного міжнародного партнера або того, з ким вестимуться переговори про політико-дипломатичне врегулювання, не було ані найменшого сумніву: у разі необхідності Об'єднані сили будуть готові до різного роду і способу ведення бойових дій”, - сказав він.

Командувач  ОС наголосив, що за чотири роки війни на сході України українська армія виросла колосально: “Відмінності видно неозброєним оком - причому не тільки нашим громадянам, а й іноземцям, партнерам по НАТО, які високо оцінюють наше військо”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-