Бойовики чотири рази прицільно обстріляли сили ООС з гранатометів

Бойовики чотири рази прицільно обстріляли сили ООС з гранатометів

Укрінформ
На ранок 2 липня російсько-окупаційні війська здійснили 4 прицільні обстріли по українських військових, незважаючи на досягнуті тристоронньою контактною групою із врегулювання ситуації на Донбасі домовленості щодо запровадження з 1 липня режиму припинення вогню.

Про це сказав речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник під час брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Від початку цієї доби підрозділи Об’єднаних сил зафіксували чотири ворожі обстріли. Зокрема противник застосував проти наших оборонців гранатомети різних типів, кулемети і стрілецьку зброю поблизу н.п. Водяне, Гнутове та Широкине", - наголосив речник.

За його словами, суворо дотримуючись режиму припинення вогню наші підрозділи вогонь у відповідь на зазначені провокації не відкривали.

Читайте також: Штаб ООС: бойовики не припиняють обстрілів, втрат у лавах ЗСУ немає

Від початку поточної доби втрат у лавах Збройних Сил України немає, зазначив Мотузяник.

Він також повідомив, що за інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російськими окупаційними військами проводяться роботи зі встановлення мінно-вибухових загороджень з використанням заборонених міжнародними конвенціями протипіхотних мін та методів мінування з використанням т.зв. «розтяжок».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-