Штаб ООС назвав втрати бойовиків за минулу добу

Штаб ООС назвав втрати бойовиків за минулу добу

Укрінформ
За минулу добу підрозділи Об'єднаних сил  знищили трьох та поранили ще трьох бойовиків.

Про це заявив під час брифінгу представник прес-центру ООС старший лейтенант Микола Бондарчук, інформує у Фейсбуці прес-центр штабу Операції Обєднаних сил.

"Реалізуючи право на захист від безкарного вогню окупантів, Об'єднані сили застосовували всі доступні засоби. За уточненими даними розвідки, трьох бойовиків було знищено та трьох поранено", - сказав Бондарчук.

За його словами, упродовж минулої доби, 22 червня, бойовики 27 разів порушували режим припинення вогню, з них вісім разів застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю. Водночас, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася контрольованою з боку українських воїнів.

Читайте також: ООС: під Лебединським поранені двоє бійців

 "Підрозділи Об'єднаних сил продовжують вести активну розвідку, в тому числі й агентурну, й виявляють будь-які спроби або випадки переміщення, застосування підрозділів противника, його вогневих засобів й вживають усіх заходів, в тому числі й превентивних, з метою припинення вбивства наших солдат. Жодне діяння противника, яке приводить до втрат серед українських воїнів, не залишиться поза увагою. Організатори та безпосередні виконавці таких злочинних дій рано чи пізно будуть покарані", - заявив представник прес-центру ООС. 

Він також додав, що протягом 22 червня бойовики п'ять разів намагалися вести розвідку позицій підрозділів ООС з застосуванням російських безпілотних апаратів типу Орлан-10. Для припинення їх діяльності залучалися підрозділи радіоелектронної боротьби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-