ООС: бойовики обстріляли Новотошківське з важкої артилерії і гранатометів

ООС: бойовики обстріляли Новотошківське з важкої артилерії і гранатометів

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська у п'ятницю 7 разів порушили режим припинення вогню, причому під Новотошківським застосовувалася заборонена важка артилерія.

Про це повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

"Упродовж поточної доби, від 7-ї ранку і до 18 години вечора противник продовжував збройні провокації проти наших військ. Противник 7 разів порушував режим припинення вогню, в одному випадку із забороненого Мінськими домовленостями озброєння", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Луганському напрямку по позиціях у районі населеного пункту Новотошківське бойовики вкотре застосували артилерію калібру 122 мм та гранатомети, а по захисниках Троїцького вівся вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів. Українські військові дали на це адекватну відповідь.

Читайте також: 18 гаубиць та 32 танка: спостерігачі ОБСЄ знову фіксують заборонену зброю

Водночас на Донеччині проти оборонців Зайцевого незаконні збройні формування використали гранатомети та стрілецьку зброю. На Маріупольському ж напрямку їхня активність була незначною - зі стрілецької зброї бойовики вели вогонь по позиціях Об'єднаних сил поблизу Кам’янки, Лебединського та Гнутового, йдеться у вечірньому зведенні.

"В ході бойових дій поточної доби втрат серед українських захисників немає. Втрати противника уточнюються", - зазначають у штабі ООС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-