У Міноборони назвали кількість поранених за добу в ООС

У Міноборони назвали кількість поранених за добу в ООС

Укрінформ
За минулу добу в зоні проведення операції Об'єднаних сил внаслідок обстрілів поранено військовослужбовця Збройних сил, бойових травмувань зазнали троє бійців.

Про це поінформував на брифінгу речник Міноборони Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вчора внаслідок ведення бойових дій на Луганському напрямку, а саме в районі Кримського, під час ворожого обстрілу дістав поранення один наш військовослужбовець", - сказав речник.

Окрім того, за його словами, за минулу добу бойових травмувань зазнали троє бійців. Серед травмованих військові медики, які під час обстрілу проводили евакуацію пораненого військовика. Всіх поранених і травмованих оперативно доправлено до лікувального закладу, стан їх здоров’я характеризується як задовільний, зазначив Мотузяник.

За його словами, на Луганському напрямку минулої доби зафіксовано 4 прицільні обстріли з боку бойовиків, на Донецькому - 16.

Читайте також: У Слов'янську відкрили меморіал служителям церкви, яких вбили бойовики

Загалом упродовж минулої доби, 17 червня, підрозділи Об’єднаних сил зафіксували 20 обстрілів, під час яких російсько-окупаційні війська випустили 89 мін зі зброї, яка заборонена Мінськими домовленостями, сказав речник МОУ.

"З метою недопущення просування противника вглиб наших позицій та придушення вогневої активності противника військовослужбовці Об’єднаних сил «відповідали» ворогу влучним вогнем та надійно утримували позиції. 9 разів наші захисники відкривали вогонь у відповідь, застосовуючи штатне піхотне озброєння. За даними розвідки внаслідок влучного вогню у відповідь 5 окупантів було поранено", - поінформував Мотузяник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-