На Донбасі бойовики обстріляли спостерігачів ОБСЄ

На Донбасі бойовики обстріляли спостерігачів ОБСЄ

Укрінформ
Спостерігачів СММ ОБСЄ обстріляли в населеному пункті Пікузи Волноваського району Донецької області.

Про це повідомляє прес-служба СММ ОБСЄ.

"14 червня о 14:03 патруль СММ у складі шести співробітників місії на двох броньованих автомобілях перебував у н. п. Пікузи (кол. Комінтернове, непідконтрольний урядові, 23 км на північний схід від Маріуполя) на перехресті доріг T-0519 і C-051235, де спостерігачі зупинилися, щоб зафіксувати свіжі сліди, за їхньою оцінкою, бойової броньованої машини (типу БМП) на асфальті. Один зі спостерігачів вийшов з автомобіля, після чого усі члени патруля почули дві короткі черги зі стрілецької зброї. Один із членів патруля, який перебував в салоні автомобіля, побачив двох чоловіків в одязі військового типу, які стояли на відстані близько 50 метрів на південь від дороги", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Доба в ООС: двоє українських бійців загинули, шестеро поранені

Як повідомили спостерігачі, один із чоловіків здійснив кілька пострілів в напрямку патруля з автомату АК-47, після чого здійснив ще один постріл в повітря. Після цього обидва чоловіки розвернулись та пішли.

"За оцінкою місії, вогонь мав попереджувальний характер, щоб змусити спостерігачів покинути цей район. Патруль СММ негайно поїхав і благополучно повернувся на базу в Маріуполі", - зазначили в прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-