У зоні проведення ООС загинув військовий - штаб

У зоні проведення ООС загинув військовий - штаб

Укрінформ
У зоні проведення операції Об'єднаних сил у вівторок, 12 червня, під час бойових дій загинув український військовослужбовець.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"У результаті ведення бойових дій поточної доби один український військовослужбовець загинув", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що російсько-окупаційні війська з початку доби 11 разів порушували режим припинення вогню, з них 4 рази з важкого озброєння.

Зокрема, бойовики вдавалися до провокацій у районах населених пунктів Новотошківське, Новотроїцьке та Водяне, де відкривали вогонь зі 120 та 82 мм мінометів. Підрозділи Об’єднаних сил також активно оборонялися поблизу Мар’їнки, Троїцького, Гнутового та Водяного, де незаконні збройні формування використовували стрілецьку зброю та гранатомети.

Читайте також: Муженко визначив головне завдання ООС

"Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь з дозволеного Мінськими домовленостями озброєння", - йдеться у повідомленні штабу.

Крім того, вогонь снайпера був зафіксований в районі Ломакиного, що на Маріупольському напрямку. Українські військові вжили контрснайперських заходів.

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. Втрати бойовиків наразі уточнюються, наголосили у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-