Ескалація на Донбасі: Турчинов провів нараду в зоні ООС і відвідав передову

Ескалація на Донбасі: Турчинов провів нараду в зоні ООС і відвідав передову

Фото
Укрінформ
Секретар РНБУ Олександр Турчинов провів нараду в зоні ООС, де заслухав першого заступника Командувача об’єднаного командного пункту Об’єднаних сил генерал-майора Валерія Залужного щодо поточної ситуації на Донбасі та стану сил і засобів.

Про це повідомляє прес-служба ООС.

"Російсько-окупаційні війська щоденно порушують норми міжнародного гуманітарного права, обстрілюючи з важкого озброєння не лише райони позицій українських захисників, а й населені пункти з мирними мешканцями", - цитує прес-служба Залужного.

Генерал-майор поінформував, що Збройні Сили України та інші силові підрозділи, які знаходяться у складі Об’єднаних сил, ведуть активні оборонні дії та успішно стримують атаки ворога.

Турчинов також заслухав доповіді представників інших силових структур та дав їм відповідні вказівки щодо подальшої роботи.

Читайте також: Турчинов прибув у зону ООС через загострення ситуації

Секретар РНБО зробив акцент на необхідності приділити увагу в посиленні фортифікаційних споруд для захисту особового складу, бронетехніки та безпечного ведення вогню.

Олександр Турчинов провів робочу поїздку в районі проведення операції Об’єднаних сил / Фото: facebook.com/pressjfo.news

Після офіційної частини Турчинов разом з Командувачем Об’єднаних сил генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим відвідав передові позиції українських військовослужбовців, де особисто ознайомився зі станом справ.

Як повідомляв Укрінформ, Турчинов прибув на українські позиції в зоні проведення операції Об’єднаних сил у зв’язку із загостренням ситуації на сході України протягом останнього тижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-