В обстріляному бойовиками Торецьку посилили патрулювання

В обстріляному бойовиками Торецьку посилили патрулювання

Укрінформ
У Торецьку Донецької області, яке бойовики обстріляли минулої доби, посилено патрулювання.

Про це повідомив представник прес-центру Об'єднаних сил підполковник Віктор Шубец.

"У прифронтове місто направлені додаткові сили поліції зі складу Об’єднаних сил. Групи реагування цілодобово патрулюватимуть вулиці та на місці надаватимуть жителям всю необхідну допомогу. До поліції надійшло 8 повідомлень про руйнування в результаті артобстрілу Торецька з боку тимчасово окупованої території. Пошкоджено 5 приватних будинків та центр соціально-психологічної реабілітації дітей, перебито газогін та лінію електропередач", - сказав речник.

Він повідомив, що на момент обстрілу в центрі реабілітації перебували 36 дітей та 23 працівники. Поліцейські евакуювали дітей: 27 були доставлені в дитяче відділення місцевої лікарні, решту - забрали рідні.

Дітей з лікарні планується перевезти у соціально-оздоровчий центр в Святогірську.

Читайте також: У прифронтовий Торецьк перекинули додаткові сили поліції

Як повідомляв Укрінформ, станом на 14 год. 22 травня відновлено електропостачання м. Торецьк. Нагадаємо, що 21 травня в результаті артилерійського обстрілу стався обрив кабеля 6 кВТ, що спричинило відключення 10 ТП. Без централізованого електропостачання залишились 1065 абонентів, 2 дитсадки та будівля військово-цивільної адміністрації міста Торецька.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-