У прифронтовий Торецьк перекинули додаткові сили поліції

У прифронтовий Торецьк перекинули додаткові сили поліції

Фото
Укрінформ
У прифронтовий Торецьк, який сьогодні вранці обстріляли бойовики, спрямовані додаткові сили поліції з Бахмута і Костянтинівки.

Про це під час робочої наради у Торецьку повідомив начальник поліції Донецької області Микола Семенишин, повідомляє прес-служба відомства.

"Ми маємо збільшити присутність поліції на вулицях міста. Сьогодні до Торецька прибувають групи реагування патрульної поліції з Костянтинівки та Бахмута. Завдання поліцейських - цілодобово забезпечувати публічну безпеку та надавати всебічну допомогу громадянам", - зазначив Семенишин.

Він також наголосив на посиленій взаємодії поліції з силами ООС та місцевою владою.

Як зазначалося на нараді, до поліції надійшло 8 повідомлень про руйнування в результаті ранкового артобстрілу Торецька, що вівся з тимчасово окупованої території. Наразі відомо, що пошкоджено 5 приватних будинків та центр соціально-психологічної реабілітації дітей, перебито газогін та лінію електропередач.

Читайте також: Обстріл околиць Торецька триває, з центру реабілітації евакуювали 34 дитини

Причому на момент обстрілу в центрі реабілітації перебували 36 дітей та 23 працівників, яких довелося евакуювати: 27 дітей були доставлені в дитяче відділення місцевої лікарні, решту забрали родич. Завтра хлопчиків і дівчат планується перевезти з лікарні у соціально-оздоровчий центр у Святогірську. Їх супроводжуватимуть екіпажі поліції.

Фото: police.dn.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-