У бою з диверсантами загинули двоє воїнів 24 ОМБр

У бою з диверсантами загинули двоє воїнів 24 ОМБр

Укрінформ
Воїни 24-ї ОМБр Андрій Маслов і В'ячеслав Куцмай загинули 21 травня при виконанні бойового завдання на передовій - у бою з диверсантами "ДНР".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила волонтер БФ "Батальйон волонтер" Юлія Толмачова.

“Пішли на небеса наші ГЕРОЇ, ті, хто повинен був жити. Хлопці загинули при виконанні бойового завдання на передовій", - написала вона.

Читайте також: Доба в ООС: штаб назвав "гарячі точки"

Толмачова розповіла про загиблих: “Футболіст (Андрій Маслов) - до нього тягнулися всі!!! Іноді кажуть, що люди різні: хтось тобі підходить психологічно, хтось ні. Але є й такі, до яких тягнуться всі. Тому що вони допомагають розкрити душу кожному без винятку: вони вислухають, зрозуміють і віддадуть останнє, щоб допомогти тобі. І відбувається це тому, що власна душа такої людини вміщає в себе дивно багатий, майже досконалий набір кращих людських якостей. Саме таким був наш Андрюха, Футболіст. Він був добрий, чесний, благородний і відважний. У ньому відчувалося щире, непідробне прагнення до справедливості, допомоги ближньому. Він був не здатен зрадити і навіть просто серйозно образити. Таким другом можна і треба пишатися.

Слава Куцмай (Цинк) - ти пройшов Іловайськ, полон, поранення і повернувся.Ти був справжнім воїном,справжньою людиною, людиною з великої літери. Завжди такий скромняга".

За словами волонтера, Андрій Маслов загинув у свій день народження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-