Ситуація на Донбасі ускладнилася: бойовики застосовують

Ситуація на Донбасі ускладнилася: бойовики застосовують "Гради" та артилерію

Укрінформ
За минулу добу бойовики 66 разів порушили режим тиші на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр Об’єднаних сил. 

"Минулої доби, 16 травня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил ускладнилася. Вздовж всієї лінії зіткнення тривали активні бойові дії", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, російско-окупаційні війська, нехтуючи міжнародними угодами 66 разів порушили режим припинення вогню, з них 25 разів застосовували міномети, артилерію та реактивні системи залпового вогню БМ-21. Близько 21:00 противник застосував РСЗВ БМ-21 «Град» по позиціях наших військ в районі Авдіївки. Підрозділи Об’єднаних сил давали адекватну відповідь окупантам та вели активну оборону.

На Луганському напрямку активні бойові дії тривали в районах населених пунктів Новозванівка та Троїцьке. На застосування противником снайперських пар передові підрозділи наших військ вживали ефективних контрснайперських заходів.

Читайте також: Україна просить ОБСЄ перевірити дані про найманців "Вагнера" на Донбасі

На Донецькому напрямку ворог активізувався в районах населених пунктів Луганське, Світлодарськ, Новолуганське, Майорськ. Постійно тривають бойові дії в районі Авдіївської промзони та населеного пункту Опитне. На Маріупольському напрямку ворог активізувався в районах населених пунктів Водяне, Лебединське, Широкине.

У штабі повідомили, що під час бойових дій вчора двоє наших захисників загинуло, четверо отримали поранення.

Фото: http://www.mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-