ООС: бойовики накрили мінометним вогнем Кам'янку

ООС: бойовики накрили мінометним вогнем Кам'янку

Карта
Укрінформ
З опівночі 12 травня бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 16 прицільних обстрілів по українських позиціях. 

Про це поінформував на брифінгу у суботу речник Міноборони Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо поточної ситуації сьогодні, 12 травня: з опівночі з боку бойовиків російсько-окупаційних військ вже зафіксовано 16 прицільних обстрілів. Зокрема, на Луганському напрямку чотири рази ворог вів обстріл захисників Новозванівки - застосовуючи міномет 82-мм калібру та великокаліберні кулемети", - сказав Гуцуляк.

Близько першої ночі противник здійснив 15 пострілів з артилерії калібру 122-мм. Також ворожий обстріл з мінометів калібру 82-мм зафіксовано після 3:30 по захисникам Зайцевого.

Читайте також: Штаб ООС розповів про втрати за минулу добу

"На Донецькому напрямку близько першої ночі оборонці Кам'янки зафіксували ворожий обстріл по своїх позиціях з мінометів калібру 120-мм. Також бойовики вели провокативні обстріли з гранатометів та великокаліберних кулеметів по позиціях ОС в районах населених пунктів Авдіївка, Гнутове, Кам'янка, Водяне, Мар'їнка, Верхньоторецьке та по захисниках шахти "Бутівка", - розповів речник.

Гуцуляк додав, що у відповідь українські військові відкривали вогонь одинадцять разів, втрат серед військовослужбовців 12 травня немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-