Полторак наказав Наєву зробити

Полторак наказав Наєву зробити "роботу над помилками" АТО

Укрінформ
Під час операції Об’єднаних сил необхідно використовувати та удосконалювати кращий досвід АТО, не допускати попередніх помилок.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак під час перебування в районі виконання завдань операції Об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей, повідомляє прес-служба Міноборони.

"Зараз нам потрібно визначити першочергові кроки, які дозволять всі проблеми, які були під час проведення АТО, залишити у минулому, а досвід, набутий в ході АТО, максимально розширити, удосконалити та використати в ході операції ОС", - сказав він.

Міністр поставив завдання командувачу ОС генерал-лейтенанту Сергію Наєву в максимально стислі терміни проаналізувати ті проблемні питання, які виникали під час проведення АТО по всіх напрямках діяльності, визначити чинники, які впливали на їх виникнення, зробити висновки та не допустити їх в подальшій роботі.

Читайте також: Полторак перевірив, як Об’єднані сили виконують завдання на Донбасі

"Зараз на етапі початку ООС дуже важливо не зруйнувати ті механізми, той позитивний досвід, який був набутий під час проведення АТО. Нам потрібно взяти те найкраще, що було запроваджено за останні 4 роки. І тут я вимагаю від вас, як від командувача ООС провести роботу з вивчення та удосконалення саме цього досвіду", - наголосив Полторак.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-