СБУ виявила на Донбасі «Джміль» та інші зразки російського озброєння

СБУ виявила на Донбасі «Джміль» та інші зразки російського озброєння

Укрінформ
Співробітники військової контррозвідки СБУ залучені до проведення операції Об'єднаних сил виявили у Донецькій та Луганській областях засоби ураження російського виробництва.

Про це повідомляє прес-центр СБУ

«Зі схрону, що був облаштований поблизу селищ Залізна Балка та Павлопіль на Донеччині, правоохоронці вилучили реактивний піхотний вогнемет «Джміль». Оперативники спецслужби також виявили малий розвідувальний безпілотний летальний апарат, що перебуває на озброєнні підрозділів ЗС РФ. У покинутій будівлі в селищі Камишне на Луганщині оперативники спецслужби виявили ручну оборонну ударно-дистанційну гранату РГО-1, три запали до гранат РГО та чотири міни МОН-50. За висновками експертів, зазначені засоби ураження на озброєнні українських військових не перебувають», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Сили ООС зачистили Маріупольський напрямок від ворожих снайперів

Відповідні матеріали долучені до кримінального провадження за ч. 2 та ч. 3 ст. 258, ч. 2 ст. 147, ч. 2 ст. 437, ч. 1 та ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України як докази російської присутності в окремих районах Донецької та Луганської областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-