Сили ООС зачистили Маріупольський напрямок від ворожих снайперів

Сили ООС зачистили Маріупольський напрямок від ворожих снайперів

Укрінформ
Підрозділи Об’єднаних сил провели минулої доби контрснайперські заходи з виявлення та знешкодження ворожих снайперів у районі н.п.Тарамчука на Маріупольському напрямку, після чого снайперські обстріли позицій ООС припинилися.

Про це заявив під час брифінгу представник штабу Об'єднаних сил Олександр Петрук.

“У районі населеного пункту Тарамчук, що на Маріупольському напрямку, підрозділами Об’єднаних сил проведено контрснайперські заходи з виявлення та знешкодження ворожих снайперів. Після вжитих заходів снайперські обстріли наших позицій припинилися”, - сказав він.

Читайте також: Окупанти на Донбасі гатять із танків та мінометів – штаб ООС

За словами представника штабу ООС, упродовж минулої доби, 4 травня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Бойові дії минулої доби тривали на окремих ділянках по всій лінії зіткнення. В районах населених пунктів Майорськ, Авдіївка, Новгородське, Старогнатівка бойовики 5 разів застосували заборонене озброєння. Поточної доби зафіксовано обстріл з мінометів 120-го калібру та танку по позиціях ООС. “Вмілими діями наших підрозділів активність ворога локалізовано”, - зазначив Петрук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-