Бойовики обстріляли з важкої артилерії сили АТО на Луганському напрямку - штаб

Бойовики обстріляли з важкої артилерії сили АТО на Луганському напрямку - штаб

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська з початку доби здійснили 13 обстрілів українських опорних пунктів, при цьому жоден боєць не постраждав.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні. 

"У першу половину доби режим повного припинення вогню бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримувався. Станом на 18.00 зафіксовано 13 обстрілів українських опорних пунктів", - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, на Луганському напрямку із забороненої 122 мм артилерії незаконні збройні формування вели вогонь по укріпленнях ЗСУ поблизу населеного пункту Причепилівка.

Читайте також: Закінчується АТО, але не завершується війна на Сході - Забродський

На Донецькому напрямку з підствольних гранатометів та стрілецької зброї бойовики двічі обстріляли оборонців Водяного та Авдіївки. З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї НЗФ відкривали вогонь по захисниках Красногорівки і шахти «Бутівка». Крім того, стрілецьку зброю бойовики застосували в районі Мар’їнки та Широкиного, зазначають у прес-центрі.

"Внаслідок ворожого вогню жоден український воїн не постраждав. Ситуація на лінії розмежування сторін надійно контрольована військовослужбовцями Збройних сил України", - наголосили у штабі АТО.

Як повідомлялося, 28 квітня бойовики здійснили 61 обстріл українських позицій.

Вже завтра, 30 квітня, на Донбасі формат АТО змінюється на Операцію об'єднаних сил. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-