Закінчується АТО, але не завершується війна на Сході - генерал Забродський

Закінчується АТО, але не завершується війна на Сході - генерал Забродський

Укрінформ
Із закінченням Антитерористичної операції не закінчується війна на Донбасі, і кожен учасник АТО й надалі захищатиме територіальну цілісність та недоторканість нашої Батьківщини.

На цьому наголосив у своєму зверненні у зв'язку з закінченням терміну виконання обов’язків керівника Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей її керівник, перший заступник керівника Антитерористичного центру при СБУ генерал-лейтенант Михайло Забродський, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Закінчується АТО, але не завершується війна на Сході України. Переконаний, що і надалі кожен із Вас буде бездоганно та сумлінно виконувати свій конституційний обов’язок із захисту суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості нашої Батьківщини. На жаль, війна – це не лише перемоги. Вічна пам'ять і слава тим, хто віддав своє життя за єдність держави та встановлення миру на рідній землі. Окремі слова вдячності вашим рідним і близьким, які своєю підтримкою надають Вам сил і зміцнюють віру у Перемогу", - сказав Забродський.

Він подякував командирам оперативно-тактичних угруповань, бригад, батальйонів (дивізіонів), рот (батарей) та всьому особовому складу сил АТО за проявлений професіоналізм, морально-психологічну стійкість та високий патріотичний дух і побажав міцного здоров’я, наснаги та нових звершень у справі служіння українському народу.

Читайте також: Командування ООС запроваджує особливий порядок для Донбасу

Як повідомлялося, на Донбасі з 30 квітня формат АТО змінюється на Операцію об'єднаних сил. Головна відмінність у проведення цих військових операцій полягає у підпорядкуванні. Якщо АТО проходила під керівництвом Антитерористичного центру СБУ, то Операція об'єднаних сил проходитиме під керівництвом Генерального штабу Збройних сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-